Ju Jutsu

loggacombatJUJUTSUIMGP8273-1

Träningen är individanpassad så att alla tränar efter sina egna förutsättningar, det gör att killar och tjejer kan träna tillsammans.

Ofta finns det olika träningsgrupper beroende på vilken kunskapsnivå som uppnåtts. Eftersom träningssystemet är anpassat efter elevernas kunskapsnivå är skaderisken mycket liten och allvarligare skador sker extremt sällan.

Man kan inte vara för gammal för att börja träna Ju Jutsu. Däremot kan man vara för ung, för det finns en nedre åldersgräns. Från sex års ålder tycker vi att man kan prova på att träna Ju Jutsu hos oss. Barnträningen skiljer sig lite från ungdoms- och vuxenträningen, genom att det är mer lek, gymnastik och koordinationsträning. I övrigt innehåller alla grupperna samma sorts träning, nämligen rolig och utvecklande kampsportsträning!
Vi tränar för tävling, självförsvar och motion, genom att fokusera på teknikerna förutsättningslöst eller situationsanpassat


IMGP8319-1

Ju Jutsu för barn, nybörjare:
Lördagar 11.00-12.00

Ju Jutsu för ungdom- vuxen nybörjare:
Lördagar 12.00-13.00

Flera tider hittar du på vårt schema

 

sjalvfo%cc%88rsvar

Träningsutrustning

Som nybörjare fungerar det bra att träna i en vanlig t-shirt och ett par shorts eller mjuka långbyxor. Ju Jutsu tränas barfota så några speciella skor behöver du inte heller. Vi erbjuder också några gångers gratis provträning så att du kan testa på träningsformen innan du bestämmer dig för att fortsätta..