Välkommen tillbaka för utomusträning !

Nu kör vi igång efter påsklovet på måndagar, onsdagar och söndagar med utomhusträningar på fotbollsplanen till vänster snett över gatan och vid Lomma kyrka. Första träningen börjar nu på onsdag den 15e april…

Det är utomhusträning och kläder ska tas med för vad vädret tillåter, om det är dåligt väder så ställs träningen in, men för säkerhets skull så kommer det att finnas information på vår Facebooksida minst en timme före träningsstart om det blir träning eller inte dag för dag.

Måndagar ( Taekwondo, fotbollsplanen ) Gymnastikkläder, handsprit, fylld vattenflaska och handduk med   kl.17.00 – 18.15  Träning för nybörjare och mellangrupp, alla åldrar    kl.18.30 – 20.00  Träning för barn avancerade och ungdom&vuxen  

Onsdagar ( löpning/stretch – Lomma Kyrka )Kl 17.30 – 19.00
Vi kör samling 17.30 nere vid ån vid kyrkan, ca 90 min inkl. styrka och stretching. Vid dåligt väder (regn eller under 10 grader och blåsigt) 60 min utan stretching och styrketräning.

Ta med handsprit, vattenflaska, löpskor och kläder efter väder, en extra tröja eller jacka att ta på sig efteråt är bra. Värdesaker bäres lämpligen i egen liten ryggsäck. Vid behov kan liten väska lämnas i instruktör Joakim Wede´s bil. 
Passet passar alla som orkar träna taekwondo i 90 minuter. Vi kör gemensam uppvärmning och lugn löpning ca 3km följt av lite löpteknik, löpstyrka och spänst. Efter detta ökar vi farten lite och delar upp oss på 3 olika slingor. 500m, 1000m eller 1500m beroende på hur långt och snabbt man vill springa. Efter varje varv samlas vi på samma ställe, grillplatsen 200m från bron vid kyrkan. Här kan även föräldrar sitta och heja på om man vill. 

För den som vill få ut lite extra av träningen rekommenderas klocka med sekundvisning. Passet syftar till att öka snabbhet, uthållighet, koordination  och styrka. Målsättningen är att så småningom kunna springa intervaller i hög fart som är lika långa som ronder i taekwondo.

Söndagar ( Taekwondo, Fotbollsplanen ) Gymnastikkläder, handsprit, fylld vattenflaska och handduk med )   kl.11.00 – 12.15  För alla våra medlemmar, taekwondoträning för barn och vuxna

Övrigt
Lomma Cup och alla taekwondotävlingar är inställda denna säsong. Vi kommer härmed att försöka hitta en annan tidpunkt för Lomma Cup, vi hoppas att den blir av slutet av september eller där runtom.

Gradering kommer att ske utomhus i juni månad, det är möjligt att vi förlänger terminen med två veckor om intresse finns att träna och gradera på sommarlovet.

Eftersom vädret blir bättre och bättre så kommer vi att börja med ordinarie träningstider när vädret är varmare och säkrare….

/Styrelsen med tränare