Lomma Taekwondoklubb vill gratulera Mathias och Tim Svenning till att genomfört och klarat gradering till svart bälte.

Efter 4 timmars hårt kämpande och uppvisande av alla tekniker och relevanta poomsae och mycket mer, så kunde graderingsgruppen enas om att de uppfyller kraven för svart bälte och är godkända.

Lommas graderingsgrupp bestod av :
– Lennart Arvidsson 4 Dan, Examinator
– Kent Andersson 3 Dan, Huvudinstruktör
– Nisse Berggren 2 Dan,  Instruktör

Vi vill gratulera Mathias och Tim till era 1 Dan och er fortsatta resa inom Taekwondo


Från vänster: Kent Andersson, Mathias Svenning, Lennart Arvidsson, Tim Svenning, Nisse Berggren

Som vanligt så vill vi hålla igång och köra på under sommaren och vi har därför bestämt att onsdagarna passar bra för de flesta att köra lite.

Så vill du hålla igång med varierad träning och stretching under sommaren så är du välkommen på onsdagar mellan kl.18.00 till 19.30.

Vi kommer att ha olika tränare under dessa onsdagar och därav så erbjuder vi varierad träning.

Sommarträningen kostar bara 2ookr och du betalar in på Bankgiro 5358-8257 och skriver ditt namn och sommarträning 2022 vid inbetalning.

Välkomna!

Vi vill hälsa alla vår tränande välkommen tillbaka efter sommaruppehållet.

Men glöm inte bort att vi håller igång under sommaren i blandad grupp på onsdagar mellan 18-19.30

Vårterminen startar måndagen den 10 januari med löpande intag i alla grupper.
Vi vill hälsa alla nya och befintliga tränande välkomna tillbaka efter Jul- och Nyårshelgerna.
Vänligen
Kenta med alla våra tränare

Vi hälsar alla välkomna tillbaka, nya som gamla medlemmar till vår träning i samtliga träningsgrupper med start måndagen den 23 augusti.

Välkomna tillbaka till träning alla över 19år…..

På måndag den 12 april kör vi igång ungdom&vuxna samt på söndag kör vi familjeträning 2 olika pass, lättare och lite svårare…

Vi har lite restriktioner som vi måste följa, vi vet inte hur många som vill träna så vi får börja lite lugnt och se vad som händer….

Det finns plats för 14 personer i lokalen, vet inte riktigt hur vi ska göra, men jag provar med att ni alla som vill börja träna helt enkelt mailar mig och skriver antal personer och vilka dagar / grupp som ni tänker träna på och i….

Ungom&vuxna tränar måndagar och onsdagar 19.30 – 21.00

Familjeträning söndagar kl. 10.00 – 11.30 NYBÖRJARE,  11.30 – 13.00 Avancerade

Anmäl er till vilken dag/grupp ni tänker träna på och i så tittar jag över antal anmälda och gör upp en plan och mailar er igen så fort jag kan…..

Vi får lov att vara 14 personer i lokalen samtidigt, jag tror att en grupp då kan vara 18st för alla tränar inte alla dagar, jag hoppas ni förstår ”problemet” för om vi bara godkänner 14 personer per grupp så kommer det kanske bara 10 personer ena gången osv….

Men, först och främst så ska vi ha in era anmälningar så får vi se om vi kan få ihop grupper så alla kan träna…..

Anmäl er till info@lommatkd.com eller kenta80@gmail.com snarast, alltså helst igår …

Träningsavgiften blir såklart billigare eftersom vi är mitt i terminen….

VÄLKOMNA TILLBAKA!!!

Kenta och Nisse och alla andra

Nya restriktioner gäller från o med måndag 8 februari

Är du född 2002 eller senare får du lov att träna, det innebär att ni som vill träna kan då träna måndagar och onsdagar kl.18.15 – 19.30

Välkomna tillbaka

Med vänliga hälsningar
Lomma Taekwondoklubb

Lomma Taekwondoklubb vill hälsa alla barn välkomna tillbaka till träningen.
Tyvärr så innebär de nya Coronarestriktionerna att ingen träning får bedrivas för ungdom och vuxna fram till sommaren. Så vi har nu fått stänga ner samtliga träningspass för ungdom och vuxna fram tills dess.
Men som sagt alla barn födda 2004 och framåt är hjärtligt välkomna att träna precis som vanligt.

/Lomma TKD styrelse

Terminen har nu nått sitt slut och många glada barn o medlemmar har fått sin nya grad förra veckan. Om du vill se gruppbilder så finns dem på vår facebooksida.

Det är varit ett år med många prövningar för oss alla men vi blickar nu framåt och arbetar för att kommande år ska bli så bra som möjligt.

Nya restriktioner har kommit denna vecka, alla träningshallar måste ha stängt tills skolan börjar igen. Vi hoppas att kunna starta vårterminen v.2 och kanske vi kommer att ändra lite i träningsschemat o slå ihop vissa grupper.
Vi hör av oss när vi vet mer under vecka 1 och hoppas på det bästa…

Våra instruktörer och styrelsen vill tacka er alla och önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!

Som vi alla vet så är det nu hårdare restrektioner från o med den 24 november, detta kommer att påverka våra medlemmar och vår förening.

Efter möte med Lomma fritidsnämnd idag rådde de oss att stänga ner all träning för våra medlemmar som är födda 2004 eller tidigare. Det innebär att följande grupper kommer att läggas ner tills vidare: Ungdom&vuxen,
traditionell och båda grupper för våra familjeträningar, de som är födda 2005 eller senare får självklart träna i våra barngrupper som kommer att bestå tills vidare.
Vi tror inte att antalet som ligger på remiss om max 8st personer per sammankomst kommer att gälla för idrottsföreningar och barn. Vi hoppas och tror att alla våra barnträningar kan fortsätta med sin träning, det innefattar även vår kampträning.

Då är det den stora frågan om gradering…

Barn&ungdomsgruppens nybörjare och avancerade som ska ta gult bälte samt högre bälte kommer att få sin gradering nu på måndag lite hastigt, men vad kan vi göra…
Avancerade måste anmäla sig med namn o bälte till kenta80@gmail.com senast fredag kl.09.00 för att kunna få bälte. Kostnad är 100kr istället för 200kr och då inkluderas diplom och bälte, betalas på plats via swish eller kontant.
För familjegrupperna kommer vi att ha gradering nu på söndag, lika hastigt här, men det är som det är… Hoppas ni alla kan komma och ta nytt bälte, detta kommer att kosta 100kr istället för 200kr inkluderat diplom och ett nytt bälte. Betalas på plats via swish eller kontant. Ni kan låta barnen gradera sig den 14e och den 16e istället om ni så vill. Den avancerade gruppen måste anmäla sig med namn o bälte till kenta80@gmail.com senast fredag kl.09.00 för att kunna få bälte.
Det kommer att bli en gradering för nybörjare, mellangrupp och avancerade barnen måndagen den 14e och onsdagen den 16 december, mer info om detta kommer senare.

Det är väldigt ledsamt för oss att behöva ställa in träningar för våra äldre medlemmar, men vi är tvungna att följa de regler som vi nu har fått av både FHM och Lomma fritidsnämnd.

Med vänliga TKD-hälsningar
Lomma Taekwondo styrelse