Välkommen tillbaka till höstterminen 2019

Det är med stor glädje vi nu kan presentera att vi har en egen lokal på 200m2 i Lomma som ligger på Industrigatan 9 i EP´s gamla lokal. Vi kommer att dela fastigheten med Lomma Träningsverk som kommer att byta namn till Lommas Träningscenter. ( GYM / ”Cross Fit” )

Vår jujutsusektion har bestämt sig för att bilda egen förening och kommer inte längre att vara med oss. Vi har planer på att fortsätta med jujutsu, men först måste vi hitta ny instruktör för att kunna fortsätta.

Vår nya lokal kommer att vara klar enligt planerna den 11 september och då har vi även en besiktning, vi kommer inte att kunna komma in och träna förrän besiktningen är godkänd.

Detta innebär att vi får träna 3 veckor i Vinstorpskolans gymnastiksal som ligger på Vinstorpsvägen. Under dessa tre veckor får vi träna sporadiskt på tider som vi har fått av fritidsnämnden. Vi börjar i Vinstorp måndagen den 26 augusti.

Efter att vi har kommit in i vår nya lokal så har vi ett nytt schema för alla våra grupper. Eftersom vi nu har tillgång till 7 dagar i veckan så har vi utökat antal grupper och träningstider för en del grupper.

Största nyheten är att vi kommer att ha 3 olika barngrupper, Nybörjare, Mellangrupp och Avancerade samt 2 olika poomsaegrupper och en helt ny grupp som vi kallar traditionell taekwondo.

Barngruppen för nybörjare är just vad den heter för nybörjare. Mellangruppen är för gul och grönbältade, men en del grönbältare kan välja avancerade om de så önskar. Kravet är då att de kommer att kunna klara av träningen som kommer att vara avancerad och krävande. För att bli godkänd grönbältare för denna avancerade grupp måste man fråga Kenta och få godkänt efter samtal.

Vi vill dock påpeka att schemat är preliminärt och ni får gärna komma med förslag till ändringar.

Eftersom vi nu får helt ny hyra som kommer att bli betydligt högre än tidigare kommer vi nu att få tänka till om olika kostnader och intäkter så vi klarar av att fortsätta vår verksamhet.

Vi är runt 100 medlemmar idag, vårt mål är att öka antalet medlemmar med 25 medlemmar per termin och vårt första mål är att nå 200 taekwondospelare i alla åldrar inom två år.

Styrelsen som sitter är endast 4 personer just nu och om du känner att du vill hjälpa till med olika saker, vara med o bestämma och lägga lite tid på vår förening får du gärna höra av dig till Kenta.

Har du inte tid att vara med så kan du som medlem och förälder hjälpa till med att t ex Gilla allt vi publicerar på Facebook på både vår egen sida samt de andra sidorna som Lommakoll och Lomma-Nytt.

Vi är stort behov av ”en grafiker” någon som vill göra vår reklam, broschyrer, ha hand om vår hemsida mm mm. Hör av dig snarast för vi behöver verkligen någon som tycker att det skulle vara kul att hjälpa till med detta.

Det har varit olika träningsavgifter för våra barn och ungdomar&vuxna, nu har vi bestämt att vi ska ha en gemensam kostnad för alla medlemmar. Det kommer därför att kosta 700kr för tränings/medlemsavgift per termin för alla åldrar, för nybörjare med startpaket kommer vi att ta 990kr.

Detta ger ingen större medlemsinkomst, eftersom vi sänker med 100 kr för våra ungdomar&vuxna, men det förenklar arbetet med fakturor och betalningar.

Vi har även tidigare haft vårt Swedbankkonto som inbetalningskonto, men vi har nu skaffat Bankgiro 5358-8257 som kommer att förenkla kassörarbetet med enklare rapporter om inbetalningar från banken.

Just nu i stundens hetta så har vi ingen hemsida, men den är på G, följ oss på Facebook – Lomma Taekwondoklubb
Ni kommer att få en faktura snart och vi hoppas att ni betalar in den så fort som och skriva NAMN på MEDLEM som inte kommer att träna mer, det hjälper oss enormt mycket.

Om du känner någon som vill hyra tider i vår nya lokal så hör av dig. Kostnaden är 300 kr per timme / samma som Lomma kommun tar för sina hallar. Vi har helt tomt på fredagar och lördagar just nu.

Vårt aktuella schema finner ni här. OBS! Det kommer ändras framöver!!

Välkomna tillbaka !!

Kenta med styrelse